Cum suntem?

Dinamici, flexibili si iubim provocarile. Ne inspira Simplitatea, Emotia, Varietatea, Energia si Noutatea.

Credem in reprezentari simple care transmit eficient mesajul.  Abordam personalizat fiecare proiect in parte, generam idei pe care le materializam in concepte creative viabile.

Ne axam atat pe zona de print cat si pe cea de web, ne place sa fim la curent cu tot ce e nou si acordam o atentie deosebita detaliilor, fara insa a ne pierde in ele.

Suntem adeptii lucrului sistematizat, etapizat, planificat. La o prima vedere, o astfel de abordare  poate fi perceputa ca restrictiva, dar a avea un plan de actiune bine pus la punct faciliteaza realizarea proiectului respectand dealine-urile si specificatiile agreate.

Ne place munca in echipa. Discutam cu clientul, ii suntem alaturi pe toata perioada de desfasurare a proiectului si ulterior in cazul in care necesita sprijin. Cream relatii de durata care dau nastere unor proiecte frumoase- vezi selectia noastra de lucrari.

Cum lucram?

informare & planificare

Informare & planificare

Strangem date & analizam proiectul.
Facem planificarea. Detaliem specificatiile, punem cap la cap functionalitatile (acolo unde este cazul) si realizam un plan de actiune. Transmitem etapele de lucru, deadline-urile si bugetul aferent proiectului.

idei creative

Idei

Pregatim schitele si/ sau wireframe-urile pentru proiect. Ne intalnim, discutam, facem brainstorming astfel incat ideea finala sa fie cea optima.
Ne punem pe lucru si generam key visual-ul aferent proiectului.

creatie & implemnetare

Creatie & Implementare

Dupa aprobarea variantei de design finalizam conceptul astfel incat sa raspunda cerintelor clientului. Realizam toate materialele aferente proiectele si/ sau implementam conceptul.

finalizare & dezvoltare proiect

Finalizare & Dezvoltare

 Dezvoltam proiectul – realizam materiale print aditionale, redesign website, adaugare noi functionalitati. Oferim suport si mententanta pentru proiectele realizate.

 

 

Ai o idee pe care vrei sa o pui in practica? Cere o cotatie.